Koleksi Barangan Hello Kitty Ku

 ASSALAMUALAIKUM
Hye semua tengah buat apa tu. zya baru lepas dinner dengan family tadi. So memandangkan sekarang tengah lapang tak ada apa nak dilakukan lebih baik zya buat entry baru. Ha entry zya kali ni zya nak tunjukkan koleksi barangan Hello Kitty yang zya ada. Wah so excited iollss nak introduce my collection untuk uollss. Actually semua barang HK nie zya banyak beli dekat kedai-kedai cenderahati di shopping mall. Sekarang ni senang nak cari barangan HK sebab semua kedai cenderahati mesti akan ada satu sudut yang meletakkan semua barangan HK yang so so so cute lorhhh. Boleh rambang mata zya kalau tengok macam nak borong semua bawa balik.hahahaha.

Selain itu, ada juga zya beli online melalui instagram.Kalau beli online nie maknanya barang yang zya cari itu payah nak jumpa di kedai-kedai la kan. Minat punya pasal sanggup la order tunggu berhari-hari untuk mendapatkan barang.Bila dah dapat barang tu, wah so excited melompat-lompat iollss.hahaha Owhhh ya kalau sesiapa yang Hello Kitty lover macam zya nie juga boleh la usha dekat ig nie Kittymurah. Barang dia memang banyak gila dan semua sok sok cute sangat.hehehe. Nak tengok apa koleksi yang zya ada setakat ni.Jom usha sikit kih3. 

  Koleksi Kartun Hello Kitty yang zya ada
 tapi nie orang bagi hadiah jer.hehe




Wah banyaknya dan yang pasti semua dalam gambar nie super duper cute kan. Ok yang nie zya beli dekat ig kittymurah 2 la. Tapi yang jam, cover beq laptop dan mouse HK zya beli dekat kedai area Penang nie saja.Headphone tu plak zya beli masa zya g Shah Alam dekat dalam Plaza Alam Central ada 1 booth nie jual semua barang HK..
Cover skin laptop nie beli dekat kedai komputer di Kangar
Mug Hello Kitty nie beli dekat Sunway Carnival Mall

Ha nie la kedai cenderahati dekat Sunway Carnival Mall, Seberang Jaya tu. Banyakkan Hello Kitty dia besar-besar comel pulak tu. hehehe sempat lagi zya possing kat kedai tu.hihihi





Bantal yang comel cute muit tu sebenarnya zya dapat hadiah dari seseorang sebelum zya masuk belajar. Comey sangat kan, kalau tak silap bantal tu boleh dapatkan di kedai cenderahati Bukit Jambul. Ha jangan tak tahu sampaikan ke tudung pun zya sanggup beli asalkan ianya Hello Kitty hokey.hahaha Actually tu tudung bawal dari koleksi AJ (aidijuma) yan white label. Zya sempat grab dekat stokis Aj di Arau, Perlis. Memang awesome dan bila pakai xnampak sangat macam corak HK sebab corak dia kecik-keceik. Nak tengok lebih dekat lagi jom usha zya pakai tudung nie.

zya pakai yang warna merah tu.tapi zya pakai style shawl.




Cantik tak beg Hello Kitty nie.Mestilah cantik bagi yang Hello Kitty lover macam zya nie kan.Pantang tengok semua nak beli lagi-lagi murah pulak tu.Actually beg ni zya beli dekat Penang jer masa zya tengah jalan-jalan pusing tengok street art dekat Penang. Nak tahu harga dia berapa.Ha meyh sini zya nak bagitahu harga dia RM8.00 sahaja hokey.Sekali lagi ulang RM8.00 sahaja.Murah kan dan yang penting dia sangat cute boleh zya bawa pergi kelas lepas nie kan..Kalau uolss nak tahu tempat nie dekat mana jangan segan-segan tanya hokey.Kompon zya boleh bagitahu punya siap nak jadi tour guide untuk uolss pun boleh xda masalah, hehehe bukan apa tempat dia tersorok sikit tapi pemandangan lawa oww... Eh apa dah macam lari tajuk nie siap promote nak jadi tour guide bagai...hehehehe maaf-maaf excited nak cerita pasal street art plak.xpa di lain entry zya akan cerita hokey.Berbalik pada koleksi zya tadi ada lagi nie zya nak ceritakan. Jom la sambung membaca sambil mencuci mata melihat koleksi zya. Ha sekarang nie zya nak tunjuk dulu coklat yang zya buat sendiri menggunakan acuan dari bentuk Hello Kitty.

 
Tada nie la rupa coklatnya.Sedap tau budak2 suka sangat.


Sekarang zya tunjuk koleksi casing henset zya pula.Wah sampai ke henset pun HK juga. Kelas kau jah..hahahaha. Casing nie zya tak beli online pun sebab dekat kedai area Penang dah banyak zya jumpa dan sepadan dengan henset zya nie.Cuma yang beli tu online dekat powerband Pineng ja zya beli online tapi zya tampal sticker HK bg nampak HK lover menyerlah sikit.hehehe 
 




Ha perasan tak yang Hello Kitty putih pink cair kat depan sekali tu ada sebelah powerband. Kenapa errkkk?? Tadi dekat gambar atas tulis kata koleksi kartun HK. Ishhh pelik nie kan.hehehe sebenarnya tadi tu gimik saja nak bagi memeriahkan suasana..Hakikatnya HK putih pink cair nie powerband juga tapi bila ditengok macam kartun mainan biasa kan.Ha itulah uniknya barangan HK nie macam-macam jenis style dan fesyen dok ada mai..Ha keluar dah longat utaqa dia..Ok setakat nie banyak tak koleksi yang zya ada.Mesti korang kata sikit saja pun.hehehehe Ada banyak lagi koleksi yang zya ada seperti baju sweater, baju t-shirt, set cadar dan bantal, tuala mandi dan lain-lain.Tapi semua itu biar menjadi koleksi zya sahaja hokey. Sekian, setakat ini sahaja zya mengarang untuk tatapan peminat Hello Kitty lover. Semoga bermanfaat untuk uolllsss hokey. Sebelum terlupa nanti zya akan buat entry untuk software android dan yang pastinya semua bertemakan Hello Kitty..Yeeeaahhh nantikan hokey. Bubye...









This entry was posted in

0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe