Meriahnya Hari Rayaku

ASSALAMUALAIKUM!!!!
Hye uollss 
Apa khabar dah lama zya tak masukkan entry baru kan. So hari nie terlebih rajin nak post entry baru buat tatapan pengunjung dan peminat blog miss zyaroses. Cewah peminat konon, macam la kau hado peminat zya oi. Bikin perasan saja siyh.hahahaha (loghat indon plak yang keluar). Entry zya kani nie nak menceritakan pasal syawal tahun ini adalah syawal yang pertama tanpa arwah tok tersayang, tapi kami sekeluarga tetap meraikan hari raya kali ini dengan penuh kesyukuran dan kesederhanaan.Setiap hari kami dikunjungi sanak saudara jauh dan dekat dan ianya dapat mengeratkan lagi silaturrahim. Raya kali ini zya bersyukur sangat sebab zya tengah cuti semester, so dapat la manfaatkan hari raya dengan sepenuhnya selama sebulan. Hambek kau jenuh nak menternak lemak la dalam badan nie, makanan bermacam-macam bila tiba hari raya nie. Open house sana sini la katakan hahaha uollss jangan tiru gaya zya plak yer makan tak ingat apa dah.hihihihi

Antara juadah hari raya tahun ini.
Itulah yang dikatakan menternak
 lemak dalam badan. hahahaha

Actually, zya tak sempat nak bergembar dengan family sebab terlalu busy melayan tetamuu yang datang bertandang. So, gambar bersama rakan-rakan zya beraya sahaja yang banyak. Almaklumlah, bila jumpa geng nie kalau tak pose sana sini, selfie welfie tu dah jadi perkara wajib katakan.hihihi Jom kita teroka gambar-gamabr hari raya zya and the geng.








Sebenarnya banyak lagi gambar raya tapi tak apa yang lain tu biar untuk tatapan keloksi zya sahaja. Apapun Selamat Hari raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin walaupun syawal dah banyak hari tinggalkan kita.Jadi setakat ini sahaja entry zya kita jumpa lagi di next entry, Bye..

0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe