Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com


Assalamualaikum hye semua apa khabar? Kali nie zya nak cerita pasal Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com. Teringin nak join sebab zya suka sangat dok usha blog si comel lyssa faizureen nie dari dulu lagi. Blog lyssa nie la yang banyak membantu blog zya dari segi tutorial dia. Dulu blog zya nie blog biasa sahaja. Tapi sekarang dah lain kan penuh dengan Hello Kitty jer. Zya juga belajar macam mana nak dapatkan software adobe photoshop semua dari blog lyssa faizureen nie jadi dah pandai pun nak edit sendiri. Lagipun tutorial yang lyssa bagi sangat mudah untuk difahami dan semestinya ia menjadi. Memang berbaloi la orang kata kalau korang singgah blog lyssa nie. So sekarang dia tengah buat Pencarian Bloglist September 2015 apa kata kita pakat-pakat join mana tahu blog kita terpilih sebagai bloglist lyssa untuk bulan September ni.hehehe






Ha nie dia siap ada banner lagi tau.Tunggu apa lagi kita join ramai-ramai. Actually dalam banyak-banyak entry lyssa kan zya suka 3 entry nie sebab dia banyak mengajar zya pengetahuan photoshop yang sememangnya bidang yang amat zya gemari.

- http://www.lyssasecret.com/2012/03/tutorial-cara-buat-header-gambar.html
Kalau korang rasa nak usha blog sigadis comel boleh la terjah terutama sekali untuk yang baru mula berblogging macam zya nie kan.Banyak pengetahuan yang kita dapat. So doakan zya berjaya menembusi bloglist lyssa untuk bulan September nie yer. Chaiyok2 

Sekian, miss zyaroses.

2 comments:

  1. thanksss joinnn ,,, cantikk nyee belog !

    ReplyDelete
  2. welcome lyssa..cantik diatas tunjuk ajar dalam tutorial lyssa jugak..btw thanx q...hehe

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe