WIZARD MEMO HELLO KITTY 2

ASSALAMUALAIKUM
Hye uollss tengah buat apa tu. Zya rasa macam nak share lagi dengan korang wizard memo hello kitty 2 plak. Sebelum nie zya pernah share yang 1 punya. Kalau korang rasa tak berminat dengan design tu korang boleh cuba dengan design blink-blink nie plak hokey. 


 Cantik tak design nie blink-blink lagi tau. Kau hado...hahahaha meyh la download dan apply dekat henset kesayangan korang tu. Tekan download kat bawah nie hokey.


https://www.dropbox.com/s/82swwrdmnzd6f6z/Princess%20Blingy%20Kitty%20Wizard%20Memo.apk




Kalau korang dah download dan tak tahu cara nak install dia meyh usha kat SINI. Semoga dapat membantu korang semua dan selamat mencuba. 



0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe