GIVEAWAY 1.0 BY ENA

ASSALAMUALAIKUM!!!!
 Hye semua hari ni zya nak join Giveaway 1.0 by ENA sempena sambutan ulangtahun perkahwinannya yang ke 5 pada 23 Ogos baru2 ni. Jadi jom ramai-ramai kita join mana tahu ada rezeki kita dekat situ kan sambil-sambil tu boleh mengeratkan salam ukhwah dengan blogger yang lain. 



SYARAT-SYARAT

 1) follow BLOG ENA

2) follow google plus  (g+)  ENA

3) like FB PAGE ENA

4) Copy Banner di atas dan buat satu ENTRY bertajuk Giveaway 1.0 by ENA  

5) Back link ke entry ini.


6) Tinggalkan  LINK URL  tersebut di komen entry ini sebagai bukti penyertaan anda

mudah sangat2 kan?!

Cepat-cepat join sebelum tarikh tutup 8 September nie.







9 comments:

  1. tq for your support;)

    ena dah masukkan url blog ni kat SENARAI PESERTA di sini: http://www.aeinnamusa.com/2015/08/senarai-peserta-ga-10-by-ena.html

    ReplyDelete
  2. hi saya dari segmen sama. gud luck =)

    ReplyDelete
  3. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom singgah blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/08/giveaway-10-by-ena.html?m=0

    ReplyDelete
  5. Jemput join segmen giveaway blog kite juga :)

    http://missdae.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. tq khoirunAnnisyak n gd luck 2 for u

    tq zara nabilah

    yer insyaallah tq missdae

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe