HELLO KITTY DIGITAL CLOCK UCCW

ASSALAMUALAIKUM!!!!
Hye kali nie zya nak share dengan korang pasal widget digital clock versi hello kitty yang super duper cute hokey. Kalau korang berminat untuk letak dalam henset kesayangan korang tu dipersilakan amik free jer zya nak bagi nie. Zya kan baik hati nak kongsi dengan korang pasal Hello Kitty nie.hehehe (suka perasan sendiri tau) Ok kalau korang tak tahu macam mana widget tu meyh usha sikit gambar dekat bawah nie. 




Hokey korang tengok dalam gambar tu yang ada tulis jam pukul 3.35pm tu. Ha widget tu la yg zya maksudkan. Kalau korang berkenan nak letak dekat wallpaper henset korang boleh la amik n klik gambar download dekat abwah tu yer. Widget nie transparent yer so xder nak mengganggu wallpaper korang pun. Nampak cute jer dan senang nak tengok jam sebab besar kan. heheheheh so tunggu apa lagi cepat download and apply. Good Luck....

https://www.dropbox.com/s/0opkpra5ydcy353/hk%20digital%20clock.uzip

Dah download tapi tak tahu macam mana nak install dalam henset korang. Hokey jangan gelabah meyh tengok tutorial kat SINI. Kalau masih tak paham juga boleh tanya dekat zya. Insya Allah zya sedia membantu korang.

Sekian. 





credit to Pretty Droid

2 comments:

  1. Salam... Comei blog nih... Hhe..singgah pagi dan fllow you back.

    ReplyDelete
  2. wahhh comelnye,
    bonde datang balas kunjungan Done follow sini 43

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe