TERPILIH UNTUK BLOGLIST LYSSASECRET.COM

ASSALAMUALAIKUM

Wah uollss tahu zya over excited bila tengok blog zya terpilih sebagai bloglist lyssasecret.com bagi bulan september nie. Sebelum nie zya ada join Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com dan blog zya salah satu yang terpilih. Serius teruja sangat sebab lyssa ni blogger yang femes lagi ranking follower dia sangat tinggi. So bila dah orang femes sanggup pandang pada anak ikan macam zya nie jadi sangat teruja la kan. Eh bff zya Lady Yana's Story pun terpilih juga la senarai bloglist lyssa untuk bula september nie. Tahniah errkk dan apa yang buat zya lagi teruja bila si gadis comel lyssa nie memuji belog zya yang tak seberapa nie. Wah bertambah kembang jadinya iolss nie tau.  Meh tengok sikit lyssa komen apa tu.



Walaupun hanya dengan komen sedemikikan zya terasa sangat terharu dan berterima kasih sebab sudi melawat belog zya yang tak seberapa nie.Maklumlah baru mula berblogging kan. Walau apa pun terima kasih zya ucapkan sudi pilih blog zya ke dalam senarai bloglist lyssa september nie. 
Sekian. muah ciked

Bubye


 

0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe