BESDAY GIRL V.S SHALA PIZZA

ASSALAMUALAIKUM!!!!!

Hye uollss apa khabar? hamboi seminggu zya tak sempat nak hupdate entry baru kan. Sekali hupdate ambik kau penuh page sampai tak larat nak belek kan.hihihi Sekali sekala lepas rindu kat page Hello Kitty kesayangan zya nie apa salahnya kan. Hokey memandangkan zya ada kelapangan nie zya nak buat entry pasal besday sahabat zya sorang nie sambil tu boleh la korang usha juga tempat makan yang zya  pergi sambut dengan kengkawan zya nie. Actually besday sahabat zya nie dah lepas masa bulan 9 hari tu tapi busy mengalahkan wakil rakyat terpaksa kami tunda dulu hasrat tu. Hokey meyh tengok sikit sapa besday gurl tu erkkk. Mesti korang nak tengok kan orangnya. Meh-meh usha awek Kelantan yang comel nie..uhuk uhuk terbatuk plak.hahaha


INI LA BESDAY GURL TU NIRA NAMANYA

Sahabat zya yang paling pelik perangai pernah zya jumpa.hahaha tapi baik hati orangnya tau dan bijak pula tu. Perangai pelik dia tu kami-kami ja yang boleh handle.hahahaha Hokey jom usha pula apa yang kami melantak masa kat Shala Pizza tu.  Style zya dan kengkawan bila tiba besday antara kami mesti akan belanja besday gurl tu dan bila di tanya pada si mok cik nie dia request nasi goreng cina plus air suam saja. Alahai low profile sangat kan mok cik nie senang nak buat bini sebab tak cerewet.hahaha Memandangkan kami tak sampai hati dengan request dia so kami pilih Shala Pizza untuk besday gurl nie dekat depan The Store Kangar. Tetiba tekak kami nak makan western food so masing-masing memilih mengikut citarasa tekak sendiri.


 
Chicken Bolognese Spagetthi untuk besday gurl



Chicken Chop with sauce blackpaper pilihan zya dan hana



Chicken Lasagna pilihan Amal



Strawbery Yogurt Smoothie


Hokey ini la menu yang kami order dekat Shala Pizza Kangar memang sedap dan berbaloi dengan harga serta kuantiti dia yang banyak. Sampai naik semput la semua yang makan sebab terlalu kenyang dan menikmati makanan dengan lazatnya. Sekali sekala kita buat hari belanja diri makan dengan makanan yang sedap dan mahal sikit. Memandangkan kami terlalu busy dan otak pun jadi stress so inilah masa nak rehatkan otak dengan menikmati makanan sedap nie.(hahahaha nie cara nak mempercepatkan obesiti). Nak tahu berapa harga semua nie termasuk makanan sampingan yang kami tambah tapi tiada dalam gambar. Hokey meyh usha resit bawah nie.

Jeng jeng jeng sekali sekala kan

Sebelum zya akhiri entry zya kali nie zya nak cerita sikit pasal sahabat-sahabat zya nie. Actually diaorang nie sahabat merangkap classmate zya juga. Masa mula sampai di dunia IPTA nie tercari-cari juga sahabat yang boleh ngam dan satu kepala orang kata. Akhirnya zya jumpa mereka nie dan sampai sekarang diaorang la sahabat susah senang ketawa nangis bersama. Alhamdulillah setakat nie kami saling tolong menolong dalam setiap kerja-kerja yang dilakukan. Syukur sangat diketemukan dengan diaorang dan buka dengan salah orang. Hidup di IPTA nie kena pndai cari kawan yang boleh sama-sama susah dan senang buka masa senang ada tapi masa susah hilang. Ewah bebel panjang pula kau kan zya. hahhaha hokey setakat nie saja entry zya kali nie.Meh la usha lagi gambar-gambar kami nie.  Kalau jemu pun jenguk-jenguk p la untuk amik hati kata orang tua-tua.hahaha


Zya add mushroom sup kat sini sedap juga


Inilah sahabat-sahabat zya.kemana saja kami pasti berempat

Besday gurl hihihi

Lastly

Happy Birthday Nira semoga dipanjangkan umur, murah rezeki serta berjaya di dunia dan akhirat. 



 SEKIAN, BUBYE!!!!










































1 comment:

  1. Seronoknya sambut befday makan2.. Sme ngan wawa suka makan spageti besday girl tu.. Heppy befday nira..")

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe