MISS ZYAROSES MENANG LAGI

ASSALAMUALAIKUM!!!!
Hye uolss apa khabar? lamanya zya tidak menghupdate entry baru kan. Kekangan masa yang tidak mencukupi terus membataskan zya untuk mencuri masa bagi membuat entry terbaru. Hokey tanpa membuang masa zya nak ceritakan kejayaan blog kesayangan zya nie buat kali yang ketiga bertuah sepanjang ianya ditubuhkan. Syukur alhamdulillah blog hello kitty kesayangan zya ini berjaya menjadi pemenang bertuah tempat kedua dalam senarai 3x pemenang teratas. Hokey kalau tak paham apa zya bebelkan nie boley tengok gambar yang zya screenshoot kat bawah nie. 




Actually zya ada join GA SINI yang dianjurkan oleh blogger aryshafayyadh.
Disebabkan terlalu busy sampai zya tak sempat tahu bila owner akan umumkan pemenang. Semasa lepak-lepak dekat library tetiba tergerak hati zya nak buka belog kesayangan beta nie dan ada satu komen baru dari ary shafayyadh dan bila buka tengok wah belog zya tersenarai dalam nama pemenang. Mau tak happy zya time tu dan macam tak percaya boleh menang lagi. Alhamdulillah rezeki kata orang kan. Sampai sekarang zya masih tersenyum sengih lagi macam tak percaya dapat menang GA lagi. Horeeeyyyy tq blogger ary shafayyadh.


Sekian.











2 comments:

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe