Segmen : Saya Sayang Blog Saya

ASSALAMUALAIKUM!!!!!
Hye uollss jom kita join segmen nie ramai-ramai.


http://www.ayuinsyirah.my/2015/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html



 Tapi sebelum tu jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...
sudi2kan la jadi follower ayu...takde paksaan..

2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..

3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "

4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ayu yer..

5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen blog ayu yer...

Ha tunggu apa lagi kalau nak join tu pergi klik banner kat atas tu yer.



SEKIAN!!!!!!








7 comments:

  1. from the same segment. I LOVE MY BLOG!

    http://betapunyadunia.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. hai datang melawat dr segment yang sama
    http://mummyrinazonebeauties.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. Hai..Mimi Singgah Sini Sambil Follow Rakan-Rakan Yg Belum Mimi Folllow..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Jemput Datang Ke Blog Ye..Hehehr

    ReplyDelete
  5. YAYA CENDANA DAH JOIN...HIHI...http://www.yayacendana.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. Singgah lepak sini dn follow kwn kwn yg difollow lagi

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah petang dari segmen sama :)

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe