HOBI VS MINAT

ASSALAMUALAIKUM!!!!


Hai uollsss lama zya tak update entri terbaru mengenai cerita-cerita diri zya kan.Akhir-akhir nie entri zya mengenai segment dan giveaway yang zya join saja kan. So kali ini zya buat entri mengenai hobi zya yang agak sedikit pelik nie. Eh pelik ker? Rasanya semua orang pun ada hobi macam nie yer idokkk...hihihi 




Korang tengok gambar atas tu zya yang edit sendiri. Ha tu la yang zya kata hobi pelik tu sebab zya suka edit gambar-gambar yang kononnya bajet dalam studio tapi hakikatnya dalam adobe saja.hahaha. Zya nie suka stalker page photographer2 yang hebat-hebat kat luar sana so dari situ muncul idea untuk zya edit. Semua nie zya belajar dari youtube dan Mr Google saja. Memang langsung tak ada basic or masuk mana-mana kelas pun. Nak dikatakan belajar dalam kos zya tengah study sekarang pun tidak sebab zya dalam bidang business.

So sapa kata kita tak boleh jadi macam photographer kat luar sana.It so easy kita amik gambar sendiri dan kita edit sendiri. Nanti zya kahwin boleh buat macam nie jimat bajet sikit kan.Maklumlah zaman sekarang zaman gst semuanya memerlukan duit. hihihihi eh eh apa zya kata tadi KAHWIN!!!! hahahahaha lambat lagi la nokkkk. Study belum habis ada hati nak kahwin. kih3

Actually tercetusnya idea nak edit gambar tu sebab kebetulan Mr facebook post bagitahu kata dah setahun zya graduate from Universiti Selangor dalam kos Diploma in Administrative Management. So sebagai award zya edit la gambar sendiri macam nie.hihihi Kalau zya boleh korang semua pun boleh juga tau mungkin boleh jadi lebih profesional dari zya. Janji kena rajin godek-godek la Mr Google dan Mr Youtube. Rasanya setakat ini saja entri zya nanti zya update lagi cerita-cerita yang lebih menarik yer. 




SEKIAN!!!!!!








1 comment:

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe