Birthday Giveaway By FARAHDEENA FISA


CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN

salam and hye people :),

. This is farahdeena second giveaway. Dan giveaway kali ini dibuat semperna birthday blogger
 farahdeena pada 9 february ni. So, nak cari 5 orang blogger yang bertuah untuk memenangi HADIAH MISTERI. 

Tapi kalau ramai yang join mungkin  jumlah yang bertuah akan berubah. hehe. 


Untuk join Birthday Giveaway By FARAHDEENA FISAL ini. mudah ja syarat dia :)

Emoticon 1.  buat entry bertajuk "Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL" 


Emoticon 3.follow ig farahdeenafisal

Emoticon 4.follow ig Farahdeena Shopholic


Tmat pada 19 february 2016, jom join ramai-ramai 
SmileySmileySmileySmiley


SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL





Syarat - syarat:-

Follow blog ini. Kalau dah follow sila abaikan syarat ini. 

Copy gambar ini di blog dan linkkan ke blog ini semula. 

LIKE page Aina Akmal di sidebar 

Follow Instagram Aina Akmal 


Tag sorang / dua rakan anda . Pastikan mereka tahu.

Pastekan url/link blog anda di comment box

DUE DATE : 10 FEBRUARI 2016 // abaikan yang dekat gambar tu. 

Jawab soalah di bawah. // Kalau tak nak jawab tak apalah.. tapi kalau bolehh jawablah.. supaya seronok nak blogwalking nanti. 
(ok sekarang zya nak jawab soalan yang diberi)

Tag sorang / dua rakan anda 
zya tag SITI YANG MENAIP

Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?
Memori yang paling bahagia pada tahun lepas dalam diary hidup zya adalah hadirnya seorang insan yang membuatkan hidup ini bertambah bahagia. (jiwang sangat kan haha)



Selamat Bersegmen semua 



Sekian!!!!!!



Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016





Syarat Penyertaan :


1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia


2. Anda perlu FOLLOW blog fa www.finurzcreations.blogspot.my


3. Jadi sebahagian FOLLOWER Instagram (Ig) @finurz_creations


4. LIKE fb fanpage fa Finurz Creations




5. Buat 1 entry bertajuk "Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016"



6. Jangan lupa copy banner "GiveAway" atas tu dan backlink kan ke sini!


7. Publish entry anda, copy & paste link entry anda dan SHARE diruangan "Comment" 

- See more at: http://finurzcreations.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html#sthash.220AFfTv.dpuf

Hanis Masturina mencari Bloglist ! #2




Step 1 : Follow Blog Hanis Masturina 

Step 2 : Add Google+ (klik di sidebar)

Step 3 : Follow Twitter


Step 4 : Follow Instagram (klik di sidebar blog ini)

Step 5 : Buat entri ringkas (copy banner di atas dan backlinks ke entri ini)

Mudah bukan?2 blogger yang terawal join akan dimasukkan terus ke dalam bloglist Hanis. Then selebihnya Hanis akan pilih lagi 5 secara random =)



Tamat : 27 Januari 2016

PELAMIN MEWAH BERMODALKAN RM200


ASSALAMUALAIKUM!!!!!

Hai zya nak kongsikan dengan korang semua mengenai pelamin mewah yang tengah viral sekarang nie. Pelamin nie menggunakan modal RM200 sahaja tetapi kelihatan mewah. Ternyata sangat murah kan DIY pelamin nie sedangkan pelamin untuk bertunang sekarang pun dalam RM3++ juga setakat yang zya pernah survey area Penang nie la. Untuk pengetahuan semua pelamin ini adalah hasil sentuhan tangan beberapa orang anak muda yang sangat kreatif dengan menggunakan tisu. Ala kalau korang nak tisu berwarna-warni pergi jer dekat Ikea ada banyak zya tengok hari tu warna-warna.

Difahamkan pelamin ini direka khas untuk sahabat mereka yang baru mendirikan rumah tangga. Berbekalkan bajet RM200 termasuk harga tisu hanya rm24 untuk 36 bungkus serta sewa kerusi, maka terhasillah pelamin yang tersergam indah ini. Wah hebat sangat dorang nie zya tengok pun rasa macam nak kahwin juga. hahahaha 



Saiz pelamin (dalam gambar) adalah 3 meter x 4 meter

BARANG UTAMA YANG DIPERLUKAN (untuk backdrop tisu) :

  • Dawai mata punai - lebih kurang 7 kaki lebar... x3 bahagian
  • Tisu (sebanyak yg boleh) sila beli di kedai RM2.12 sebab anda akan dapat 3 bungkus. Kami spend lebih kurang RM 24 untuk mendapatkan 36 bungkus tisu.
  • Kayu pancang - ikut lebar dawai mata punai contoh 7 kaki
  • Paku simen - sekurang-kurangnya 3 batang
  • Paku kecil 2 inci - sekurang-kurangnya 30 batang

ALATAN/KELENGKAPAN YANG LAIN :
  • Paku tekan - jika perlu
  • Kertas keras - jika perlu
  • Pentas pelamin - kami guna papan meja yang diubah suai menjadi pentas
  • Kain langsir - beli dikedai kain, sila recce harga jangan main beli. Anda boleh dapat harga semurah rm3/meter. Untuk saiz pelamin diatas, kami menggunakan 20 meter kain.
  • Karpet bulu - kami guna karpet yang sama untuk servis photobooth Vv
  • Bunga hiasan - recycle bunga dalam rumah. Jika perlu, beli setangkai yang ada 5 kuntum bunga. Kami beli 10 tangkai pada harga RM3.50/tangkai.
  • Bunga telur - ikut suka. 
  • Lampu pendafloor - dua batang
  • Kerusi pelamin - tambahan RM100 untuk sewa kerusi setelah ambil pakej mak andam. Tahukah anda, beli kerusi pelamin baru mencecah 2k? Huh.
  • Hiasan lain yang bersesuaian dengan cita rasa pelamin impian 
  • Alatan menghias seperti gam tembak, gunting, pita pengukur, pembaris dan lain-lain.




PESANAN:- 

*** Perlu diingatkan supaya melakar terlebih dahulu pelan pelamin dan dekorasi untuk mengelakkan pembaziran belian barang dan ruang yang akan digunakan. Lakaran juga membantu anda menjimatkan masa. Masa itu emas.



*** Untuk memaksimumkan penjimatan, gunakan barang sedia ada dirumah. Pastikan jika beli baru, barang masih akan digunakan walaupun majlis telah lama berakhir. Kalau simpan je di stor, kelak nanti mereput buat sarang anai-anai. Hahahaa baru padan muka.






Tahniah kepada team Vv -The Art Thinker untuk pelamin DIY yang mengggunakan tisu sangat jimat dan sedap mata memandang. Bajet yang diperlukan sekitar RM200 termasuk sewa kerusi. Dah siap majlis, guna semula langsir buat alas meja, sarung bantal dan lain-lain. Bunga hiasan boleh guna semula untuk dekorasi ruangan dalam rumah. Tisu tadi pula kumpulkan letak dalam kotak, boleh guna semula lepas orang sudah makan. Pakai sampai habis. Hehehee. Ok zya pun dah ada pelamin idaman sendiri tau meh tengok bawah nie cantik ker idokkk.hihihi...SUMBER










SEKIAN!!!!!!



This entry was posted in

APA ITU KEUSAHAWANAN KEJURUTERAAN (ENGINEERING ENTREPRENEURSHIP)




Hai hari nie zya nak ceritakan apa itu keusahawanan kejuruteraan sebab dah ramai sangat tanya bidang apa tu kau belajar, tak pernah dengar pun. Ha meyh sini zya nak bagi korang dengar, tahu dan memahami apa itu keusahawanan kejuruteraan. 

Tapi sebelum tu zya nak khabarkan pada korang yang Permohonan UPU juga telah dibuka hari ini 18 Januari 2016 jam 12 tengahari tadi dan tamat pada 5 April 2016 jam 4 petang. So cepat pergi beli kod PIN dan boleh apply di SINI . Good Luck!!!!

Kembali kepada tujuan asal entry nie program keusahawanan kejuruteraan ini adalah satu-satunya kos yang terdapat di dalam Universiti Awam Malaysia yang diajar di UniMaP. Setakat yang zya tahu Universiti Awam lain belum wujud lagi kos macam nie. Keusahawanan kejuruteraan atau dalam bahasa english dipanggail Engineering Entrepreneurship ini mungkin agak asing dikalangan kita. 

Mungkin juga kursus seperti ini baru diperkenalkan untuk memenuhi keperluan perkembangan dunia perniagaan kini terutama berkenaan dengan usahawan teknologi ataupun inovasi. Setiap ciptaan ataupun produk teknologi yang semakin hari semakin bertambah memerlukan satu organisasi yang mengurus dalam memasarkan dan juga mencari potensi lain kepada barangan ataupun produk dicipta.

Program ini biasanya di peringkat ijazah dinamakan Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Kepujian) Keusahawanan Kejuruteraan yang mempunyai matlamat melahirkan usahawan yang berkonsepkan kejuruteraan dan teknologi yang menyediakan ilmu khusus dalam bidang perniagaan dalam bidang kejuruteraan. Seterusnya, program ini berhasrat melahirkan siswazah yang mempunyai kefahaman dan kemahiran yang lebih seimbang tentang aspek keusahawanan dan teknikal melalui pembelajaran kursus-kursus asa kejuruteraan dan keusahawanan, berdikari, komited terhadap lapangan yang diceburi serta mempunyai daya saing yang tinggi untuk berhadapan dengan cabaran di era globalosasi masa kini.

PROGRAM KHUSUS :- 

  • Pelajar mempunyai peluang untuk terus terlibat dalam organisasi perniagaan melalui program-program Inkubator perniagaan program ini akan berjalan selama tiga bulan semasa cuti semester, dan pelajar akan ditempatkan dalam Inkubator yang terpilih di seluruh negara. Program ini menyediakan sebanyak 6 kredit 
  • Pelajar akan didedahkan kepada pengetahuan asas untuk membangunkan produk baru ke peringkat pengkomersialan produk. 
  • Pelajar berpeluang untuk membina rangkaian perniagaan keusahawanan pemimpin dan usahawan-usahawan yang terkenal melalui aktiviti-aktiviti yang dianjurkan dari masa ke semasa. 
  • Pelajar dilatih untuk menjadi seorang usahawan siswazah yang akan bertindak sebagai pemangkin ekonomi negara melalui perniagaan dan aktiviti keusahawanan ke arah mencapai Malaysia status sebagai sebuah negara yang maju dengan 2020. 
Syarat kemasukan 
  • Calon Lepasan Diploma/Setaraf 
  • Calon Lepasan Matrikulasi 
  • Calon Lepasan STPM 
Selepas korang tamat belajar dalam bidang nie dan prospek kerjayanya yang korang boleh ceburi adalah termasuk bidang perniagaan dan keusahawanan teknologi dan memenuhi pekerjaan seperti Usahawan elektrik/elektronik, Pengurus Kewangan, Penasihat Kewangan, Pengurus Dana, Eksekitif Kewangan, Pegawai Pemasaran, Pegawai Perhubungan Awam, Pengurus Perkhidmatan, Penyelidik Pemasaran, Pengurus Acara. Kesemua contoh diberi adalah jawatan di syarikat dan organisasi yang melibatkan kerj-kerja atay produk teknologi.



Surat tawaran yg zya dapat dulu. 

Alhamdulillah pejam celik pejam celik tahun depan insya Allah tamat lah pengajian zya. Actually tiada yang senang tiada yang susah dalam menuntut ilmu nie.Cuma atas kemahuan sendiri mahu berusaha ataupun tidak. Bidang nie pun first time zya dengar dan takut juga nak masuk tapi alhamdulillah dah nak masuk semester 4 dan juga penghujung semester untuk tahun 2. Pada adik-adik yang lepasan STPM , Matrik dan Diploma tak tahu nak amik bidang apa boleh apply bidang nie.






SEKIAN!!!!!












This entry was posted in

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih


Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.


[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]


Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.


Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

KELEBIHAN SERBUK PENAIK PADA KULIT

ASSALAMUALAIKUM!!!!


Hye uollsss entry kali nie zya nak share tip mengenai kelebihan serbuk penaik pada kulit serta penjagaan diri kita. Korang tahu tak serbuk penaik tu apa atau dalam bahasa english dipanggil Baking Powder. Serbuk penaik ini sering kita gunakan dalam masakan terutamanya pembuatan kek dan pastri. Tahukah anda, selain itu terdapat banyak manfaat lain yang boleh digunakan dengan menggunakan serbuk penaik ini. Selain menjadikan makanan lebih enak dan gebu, serbuk penaik juga dapat memberi peranan dalam kecantikan wajah dan penjagaan dir seseorang itu. Ha korang mesti tak tahu kan ker ada yang dah tahu mengenai petua ini. Kalau belum tahu meyh ikuti tip nie sampai habis. Zya sendiri pun dah cuba tau. 

Berikut adalah cara yang boleh kita gunakan bersama-sama dengan serbuk penaik :- 

1. Mencerahkan Kulit Wajah

Campurkan serbuk penaik dengan satu sudu besar jus lemon dan beberapa titik minyak zaitun. Bersihkan wajah korang terlebih dahulu, kemudian sapukan campuran berkenaan pada kulit. Bilas selepas 10 minit. Untuk hasil yang lebih maksimum, bilaskan wajah korang dengan air suam.




2. Skrub Muka

Campur satu sudu besar serbuk penaik dengan pembersih wajah korang. Urutkan ke wajah dalam gerakkan membulat untuk menanggalkan kulit mati dan bintik hitam.




3. Ubat Jerawat

Buat campuran madu dengan serbuk penaik. Sapukan pada bahagian kulit yang bermasalah sama seperti penggunaan bedak sejuk dan biarkan selama 15 minit sebelum dibilas. Korang juga boleh menggantikan madu dengan jus lemon.





4. Rawatan Kaki

Campurkan dua hingga tiga sudu serbuk penaik ke dalam air untuk rendaman kaki yang menyamankan. Korang juga boleh memasukkan beberapa titik minyak pati dan lakukan rendaman selama 20 minit. Buang kulit kasar pada kaki dengan pes skrub hasil campuran serbuk penaik dan air.

5. Pemutih Gigi

Ambil sedikit serbuk penaik dan campurkan dengan jus lemon atau strawberi untuk menggantikan ubat gigi. Selain itu, campurkan sedikit serbuk penaik dengan ubat gigi dan gosok gigi tersebut seperti biasa. Ianya dapat menghilangkan kesan kuning pada gigi dan mengurangkan bau mulut.




6. Pemutih Ketiak

Penggunaan deodoran secara kerap akan membuatkan ketiak gelap kerana ia mengandungi bahan kimia. Untuk membuat ketiak kembali putih, campurkan empat sudu serbuk penaik dengan air dan gosokkan pada ketiak. Selain mencerahkan, ia juga dapat menghilangkan bau ketiak.

7. Perawatan Tangan

Campurkan serbuk penaik ke dalam air atau sabun cair. Gosok campuran itu pada tanagn korang untuk mengelupas kulit mati dan menghaluskan kulit.  Teruskan dengan menggosok pada siku untuk menghaluskan kulit kasar dan menghaluskannya. Cara lain untuk menggunakannya untuk perawatan badan adalah dengan membuat mask menggunakan 1/2 serbuk penaik, 1/2 tepung jagung. Adun rata. Campuran ini juga berkesan sebagai lulur mandi yang berkesan dalam mengatasi gatal pada kulit.


8. Melembutkan Kuku

Korang ingin kuku kelihatan berkilat dan bercahaya? Cuba gosok kuku-kuku korang dengan berus kuku yang sebelumnya dicelupkan ke dalam serbuk penaik. Rawatan ini dapat melembutkan kuku dna juga membersihkan kotoran yang bersembunyi di bawah kuku. 




Sekian saja tip yang dapat zya kongsikan dengan korang semua. Harap ianya bermanfaat untuk korang kerana ianya sangat mudah untuk didapati dan menjimatkan wang korang lagi-lagi zaman GST macam sekarang nie. 
Semuanya memerlukan wang dalam setiap urusan.  




SEKIAN!!!!!

This entry was posted in

THE GUNNERS BURGER, PENANG






THE GUNNERS BURGER!!!!! Ha entry zya kali nie adalah tentang burger yang unik, comel, dan agak menggerunkan juga sebenarnya. Sorang makan boleh kenyang sampai esok. Meyh ikuti cerita zya dari mula sampai habis.Harap korang jangan bosan erkkk sebab entry kali nie mungkin panjang lebar.hahaha Sebenarnya dah lama zya nak buat entry pasal nie tapi disebabkan busy dengan final exam. Terpaksa tunggu cuti semester dulu, dan bila start cuti semester busy dengan kerja edit blog kawan zya pula. So dah banyak sangat tergendala hari nie baru berkesempatan. Edit blog??? Nanti dah siap edit zya buat entry pasal nie hokey.


Berbalik pada cerita asalnya pada 2 minggu lepas, zya dengan rakan-rakan pergi ker majlis pertunangan sahabat baik kami iaitu Nadia. Alhamdulillah dah selamat jadi tunang orang sekarang. Beruntungnya badan kan habis saja degree dapat tawaran Leftenan Muda Maritim lepas tu training 6 bulan bertunang nanti tamat latihan terus kawin. Itulah orang cakap rezeki kan. Zya juga yang single kan.(single ker).... hahahaha. Hokey selepas habis sahaja majlis zya dengan rakan-rakan plan untuk keluar makan mee ketam dekat Juru. 


Tahniah selamat bertunang Nadia & Najib

Semua excited nak pergi memandangkan kami semua jarang berkumpul ramai-ramai jadi bila ada masa macam nie so manfaatkan dengan sebaiknya. Dari Permatang Pauh kami bertolak ke Juru dan bila sampai saja perghhh bau harumannya sedap sangat. Cari parking dan bila keluar siap ada budak kecik sambut lagi. Soal budak kecik tu "akak dengan abang baru sampai ker" Jawab rakan aku Pali "haah baru sampai". Lalu si budak kecik tu bagitahu "sorry ketam dan udang semua dah habis". Wehhh hampanya perasaan kami dah excited kot nak makan mee ketam udang nie.Tak apa la tak ada rezeki nak merasa kan. Lain kali kita datang lagi.Cehhh ayat sedapkan hati. So, tanpa arah tuju kami memandu arah menuju ke Pulau pula mencari kedai  Burger Ayam Goreng NJoy dekat Jalan Permatang Damar Laut, Bayan Lepas. Tapi sekali lagi kami hampa sebab kedai gelap jer tutup.Aduhhh dah lapar sangat perut nie.  

Perut lapar tapi masih mampu selfie n tersenyum tu kira ok la.haha 

Seterusnya terus kami ke lokasi kedai burger yang lain yang terletak di belakang Hospital Besar Pulau Pinang. Kira-kira pukul 10 malam kami sampai di kedai nie. Perggghhh dari petang ker malam memusing cari tempat makan yang best. Bila dah sampai kami semua order makanan masing-masing. Semua pilih menu burger yang sama kecuali bentuk rupa sahaja yang membezakannya. 


Nie la kedai dia kecik dan agak tersorok sikit tapi makanan hebat-hebat


Jeng jeng inilah burger yang kami order...

Alhamdulillah sampai juga menu yang ditunggu-tunggu. Sangat menarik seperti yang zya mention di atas tu comel, unik dan mata dia tu amat menggerunkan hokey. Burger nie harga dia RM10 jer tau dan sememangnya besar sangat korang boleh kongsi berdua ataupun kalau lapar sangat macam kami nie makan sorang sebiji. Serius memang sedap daging ayam dia lepas tu ditambah dengan limpahan cheese dia yang membuatkan sesiapa sahaja yang kelaparan pasti terliur. Memang xsia-sia kami berpusing-pusing 1 pulau dan jumpa tempat makan yang sangat menarik dan unik. Kedainya hanyalah biasa-biasa tapi makanannya adalah sangat luar biasa. Kitaorang siap beli tapau lagi hokey untuk adik-adik kitaorang. Masa tengah buat entry nie pun zya dah telan air liur nieh, macam kena p lagi sekali pula.hahahaha




Ok gambar atas nie air yang zya order dan masa order air tu zya order sirap limau. Si pelayan tu tanya nak air sirap warna apa? Zya pun tercenggang aik ada banyak warna ka selama nie aku minum sirap limau warna merah jer. Lalu pelayan tu terus bagitahu dekat sini ada 3 jenis warna sirap limau iaitu merah, biru dan hijau dan setiap warna berlainan rasanya. Wahhh menarik sangat pertama kali zya tahu nie dan zya order yang warna hijau biar nampak freshh sikit. Bila sampai zya rasa air tu memang sedap tapi nak cerita rasa dia macam mana tu zya tak reti. Korang kenang pergi dan merasainya sendiri pengalaman tu. 


Menu makanan dia banyak sangat 

dia nie la pemandu pelancong kami.haha


Nasib ada pemandu pelacong kalau ikutkan kami yang gegurl nie saja p pusing Pulau memang sesat la jawabnya. Nama saja orang Penang tapi suka betul lupa jalan hahaha akhirnya buka waze terus. Dan gambar terakhir tu gambar zya bersama rakan-rakan a.k.a sahabat sejati selamanya. Perghhh ayat kemain power lagi tu. Alhamdulillah hampir menginjak 8 tahun persahabatan kami dari sekolah sampai memasing dah mempunyai kerjaya dan pasangan. Ok rasanya setakat ni saja entry zya yang panjang lebar membebel. Jadi pada sapa yang dah terliur tengok burger-burger nie cepat pergi terjah dan merasai sendiri keenakannya.








SEKIAN!!!!!!!!



P/s:- Jemput join Segmen GA kami di SINI







This entry was posted in

Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join sekali)

Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent dianjurkan oleh Mohd Noor Shawal dan dibawakan bersama-sama dengan Yuha Adie , Ct Roxalynna NH , Najwa Zahid , Masita Eyta & Nur Huda.

Tarikh Tamat : 15 Januari 2016




"Year End + New Year Giveaway? By Aynal M"





Tag 3 rakan blog saya :-



3. Keladi



FACT FOR YOU TO KNOW ABOUT THIS GIVEAWAY ;


1. Giveaway ni terbuka untuk SEMUA yang menetap di Wilayah Semenanjung Malaysia.
2. Hanya akan ada SATU pemenang sahaja ya.
3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 16 Jan 2016 :)
4. Pemenang akan diumumkan di blog ini pada 2 hari berikutnya selepas tarikh tutup which again

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :

1. Tulis entry yang bertajuk "Year End + New Year Giveaway? By Aynal M"
-----> (Copy Gamba and back link ke entry ini)

2. Follow blog ini, Letaknamaterlalumainstream

3. Follow Instagram @aynlmnsr (Kalau ada instagram and kalau sudi, hihi)

4. Jangan lupa untuk Tag 3 rakan blog anda untuk sertai giveaway ni!

Dah settle??? boleh lah kawankawan letakkan link penyertaan & nama instagram anda di ruangan komen di bawah ini. !! :)

INGAT! Tarikh tutup penyertaan adalah pada 16 Jan 2016 :) so ada masa untuk anda semua join giveaway ni! and aynal akan announce pemenang pada 2 hari berikutnya :) Join tauu!! :)