SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL





Syarat - syarat:-

Follow blog ini. Kalau dah follow sila abaikan syarat ini. 

Copy gambar ini di blog dan linkkan ke blog ini semula. 

LIKE page Aina Akmal di sidebar 

Follow Instagram Aina Akmal 


Tag sorang / dua rakan anda . Pastikan mereka tahu.

Pastekan url/link blog anda di comment box

DUE DATE : 10 FEBRUARI 2016 // abaikan yang dekat gambar tu. 

Jawab soalah di bawah. // Kalau tak nak jawab tak apalah.. tapi kalau bolehh jawablah.. supaya seronok nak blogwalking nanti. 
(ok sekarang zya nak jawab soalan yang diberi)

Tag sorang / dua rakan anda 
zya tag SITI YANG MENAIP

Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?
Memori yang paling bahagia pada tahun lepas dalam diary hidup zya adalah hadirnya seorang insan yang membuatkan hidup ini bertambah bahagia. (jiwang sangat kan haha)



Selamat Bersegmen semua 



Sekian!!!!!!



15 comments:

  1. Haii.. singgah sat daripada segmen yang sama.. hihi

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  2. Hye , dari segmen yang sama :) Goodluck ! http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    wahhh siapa orang tuu. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. terima kasih aina.hehehe biarlah rahsia aina.hehehe

      Delete
  4. Singgah dan follow (^^) http://bisyali.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  5. salam ziarah ;) dtg dari segmen yg sama. done follow
    http://mujahidsiswa.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  6. Hi... singgah dr segmen yg sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe