Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

ASSALAMUALAIKUM 

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Jom semua kita pakat-pakat join Giveaway ni tidak kira anda blogger dari selatan, timur, utara dan barat. Zya adalah salah seorang sponsor untuk Giveaway nie dan semua boleh join dan insya Allah ada rezeki mungkin anda pemenang yang bertuah tu. Good Luck!!!!!


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

19 comments:

  1. Singgah dari giveaway yang sama

    http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  2. dri segmen yg sama..

    http://nurnabla.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama , follow sy balik ye :D http://faimarstory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Done join GA n follow..hehe

    Salam perkenalan ☺️

    Kindly follow me back http://azirafreesia.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?m=1

    ReplyDelete
  5. shad singgah blog sponsor.. already follow sini..
    wink satu kali.. <3

    ReplyDelete
  6. blogwalking follow sini sambil join giveaway ^_^

    ReplyDelete
  7. Follow sini 214. Jemput singgah http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  8. Salam Zya..haa pcl baru ja join tadi ni.. Ok good luck n all the Blogger Utara.

    ReplyDelete
  9. yeahh yanie dah join jugak hihih : Giveaway Bernilai RM500?? wow!!

    http://www.yanieyusuf.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  10. Yeayy! Join dahh. Gudluck yaa

    ReplyDelete
  11. yuhuuu~ cheq join !
    follower ke #229

    http://spitoutkata.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

    ReplyDelete
  13. Assalam. Atul dah join jugak. :) Salam perkenalan. :D

    http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum... saya dah join, dah follow jugak.

    salam perkenalan (^__^)

    http://www.honeyonnee.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  15. salam..
    yaya singgh sini n folw juga..
    da join GA tu..heee =D

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe