HAPPY BIRTHDAY TO ME | MISS ZYAROSES


Happy birthday to me

Happy birthday to me

Happy birthday to miss zyaroses

Happy birthday to me 

Eh eh nyanyi untuk diri sendiri plak.hahaha 



Alhamdulillah hari nie genap la umur zya yang ke- 25 tahun. Hari ini birthday zya dan hari ini juga demam. Tapi apapun zya bersyukur sangat masih diberi peluang untuk bernafas sehingga ke hari ini. Alhamdulillah masih diizinkan Allah S.W.T untuk bernafas hari ini. Terima kasih kepada ayahanda dan bonda sebab melahirkan dan membesarkan saya. Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang sentiasa ada di sisi zya baik susah atau pun senang. Fuhhh tahun nie zya dapat banyak ucapan cepat-cepat bertemu jodih dan kahwin. Nampak sangat yang kita ni dah semakin tua bila orang doa macam nie.hihihi 

Sebenarnya orang pertama yang sambut birthday zya ini adalah kawan-kawan serumah zya semasa kami bercuti ke Penang seminggu yang lepas. Alahai sweet sangat korang ni buat kejutan dekat air terjun tu. Kenangan yang terindah yang tidak akan zya lupakan. 


Inilah kawan-kawan serumah zya sekarang. Happening sangat bila dengan diaorang ni.

Sebenarnya bukan setakat dapat kejutan dekat Penang saja tapi sehari sebelum birthday pun zya ada dapat hadiah dan kek lagi. Kek yang zya dapat macam gambar yang atas sekali tu dan bunganya di sini.hehehe


Gabungan bunga ros berwarna pink dan kuning. Warna kegemaran dan kena dengan nama zyaroses. hehehe

Sedikit ucapan dan kata-kata untuk diri sendiri :-

Selamat Hari Lahir buat diri sendiri hihihi...

Doaku di hari lahir ini
Semoga taat dengan perintahNya
Semoga menjadi anak yang baik
Semoga menjadi kakak dan adik yang baik

Semoga menjadi sahabat yang baik

Semoga menjadi pelajar yang cemerlang dan terbilang




Sekian!!!!!








9 comments:

  1. slmt hari lhir ya.. moga pnjg umur dn dimurahkan lg rezeki..

    ReplyDelete
  2. eppy besday..hehe..
    alorh, kita dua ngn yana sama umuq ja rupanya..hehe..

    ReplyDelete
  3. haahhaha ya timm mmg sama pun.zya dgn yana siap 1 sekolah lagi.hehehe

    ReplyDelete
  4. done follow here :)

    happy belated bday! ^__^

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe