PENCURI HATI | MISSZYAROSES

||

PENCURI HATI | Siapakah gerangan yang telah mencuri hati zya? Jeng jeng semua ini hanya propa saja gara-gara mendengar lagu terbaru dari Ayda Jebat yang bertajuk Pencuri Hati. Zya memang minat si gadis comel nie semua lagu dan lakonan dia zya tengok dan dengar. Pernah jumpa dengan dia sekali masa dekat Stadium tertutup Alor Setar. Ok jom kita hayati lirik lagu pencuri hati dari Ayda Jebat nie.


LIRIK LAGU PENCURI HATI - AYDA JEBAT 


Jam di dinding terus berdetak
Kakiku juga terus berjalan
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti


Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me


Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby say you love me


Tak kuasa ku menahan rasa
Hatiku makin semakin berdebar
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti


Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me


Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby say you love me yeah


Satu, dua senyum manismu
Tiga, empat mirip matamu
Dengan tawa tawa riangmu
Bikin hatiku jadi rapuh
Si pencuri hatiku
Kau pencuri hatiku


Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me


Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby say you love me


Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Say you love me


Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby please don't hate me


Love me, love me oh
Love me, love me (hey close your eyes)
Love me, love me oh
Love me, love me ah


Love me, love me oh
Love me, love me (love me)
Love me, love me oh
Love me, love me


Love me, love me oh ah ah ah




This entry was posted in

6 comments:

  1. Owh ayda jebat. Ingat nak Review siapa pencuri hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA belum ada pencuri hati yg nak di review abg long arz.

      Delete
  2. Jeng jeng.. hehe igt siapa td. Ayda jebat punya lagu ye.. =) comel je ayda ni kan

    ReplyDelete
  3. HAHAHA aina pikir sapa 2 yer? haah kan ayda jebat comel kecik2 lagu dia pun semua best2.

    ReplyDelete
  4. ingatkan hati siapa yang kena curi tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe hati kena curi dgn ayda jebat gara2 dgr lagu pencuri hati :-)

      Delete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe