BUTIK AVON ONLINE

Pernahkah anda dengar barangan dan produk jenama Avon atau pernahkah anda mengunjungi mana-mana butik Avon di Malaysia? Jawapannya sudah pasti pernah dan zya sendiri adalah seorang pelanggan tetap yang menggunakan barangan Avon dari zaman sekolah menengah sehinggalah sekarang. Hakikatnya barangan dan produk Avon digunakan dari pelbagai peringkat umur baik kanak-kanak sehinggalah yang dewasa. Jadi memang tidak dapat disangkal lagi bahawa Avon merupakan salah satu jenama kosmetik yang paling popular di Malaysia terutama sekali di kalangan generasi terdahulu.

Pernah tak anda melihat situasi di mana ejen-ejen Avon datang ke rumah anda dengan membawa katalog? Dan kemudian Avon semakin berkembang dengan bertambahnya butik-butik cawangan yang terletak berhampiran kita. Pendek kata, produk kosmetik dan penjagaan Avon sememangnya telah berjaya meraih tempat di hati ramai wanita di Malaysia. Bukan sahaja produk yang ditawarkan amat berkualiti, apa yang paling menarik adalah kerana kesemuanya boleh dimiliki dengan harga yang amat murah berbanding produk-produk antarabangsa yang lain atau mampu milik. 

Terdapat pelbagai jenama besar yang menghimpunkan pelbagai rangkaian produk di bawah satu nama ini dan membawakan kepada anda pilihan set wangian wanita dan lelaki, barangan penjagaan kulit, barangan kosmetik, set mandian, pakaian dalam lelaki dan wanita, pakaian kanak-kanak, aksesori wanita dan bermacam-macam lagi.

Bukan itu sahaja, kini lebih memudahkan anda kerana kesemua produk Avon ini juga boleh anda miliki secara online. Layari butik Avon Online hari ini juga untuk menikmati pembelian yang bukan sahaja pantas, malah kesemuanya juga boleh anda miliki dengan nilai harga yang sama. Kembalikan nostalgia anda bersama Avon dan buat pembelian online anda hari ini juga. Selamat membeli-belah, from Avon with love!



6 comments:

  1. Zira pon peminat avon! Hehe thanks for the entry dear.

    Visit my blog http://azirafreesia.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. haha! teringat zaman dolu2 suka baca kataloq dari avon, pastu ada minyak Wangi yg boleh try bau dia dekat kertas tu..punya tonyoh smpai hilang bau..kekeke..

    ReplyDelete
  3. dulu peminat barang avon.. sekarang ni susah nak gi kedai dah.. dah ada online ni jadi senang la plak.. hehe

    ReplyDelete
  4. husna ahli! sampai skarang beli 'brg pompuan' dgn diorang.. tahan lasak, dan tahan lama..:D

    ReplyDelete
  5. Dan yg plng best blh jd ahli seumur hidup dpt diskaun, far away the best...;-)

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe