KAD RAYA PERTAMA DARIPADA BLOGGER EINTAN NURFUZIE | 2016


Setelah dua minggu blog miss zyaroses tergendala disebabkan zya tengah menghadapi final exam dan alhamdulillah kini kembali dengan membawa entry "Kad Raya Pertama Daripada Blogger Eintan Nurfuzie" atau nama glamour Cik En. Korang mesti kenal siapa cik en nie kan seorang blogger yang sering kali menceritakan perihal kucing yang comel-comel tu. Kalau ada yang masih tidak mengenali Cik En meh usha sikit dekat sini lebih dekat. 


Ha inilah Cik En kita yang berbaju ungu tu.Masa ni kami jumpa masa pergi review Wonderfood Museum. Happy go lucky sangat Cik En senang nak bergaul walaupun pertama kali jumpa dan bersua muka.


Opppsss bulan-bulan puasa post gambar makanan pula. Bertabahlah anda yer lagipun makanan tu replika saja bukan betul pun. hehehe Setakat ni saja entry zya yang simple tentang kad raya dan terima kasih tak terhingga kepada Cik En sudi bagi kad raya dekat zya yang dah lama tak pernah dapat kad raya nie.hehehe





Sekian!!!!






This entry was posted in

2 comments:

  1. hahahah... tibe2 flashback cete di penang.. huhuh

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak dapat kad raya, teringat nostalgia zaman kanak-kanak dulu.. =)

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe