LIRIK LAGU TINGGALKAN AKU BY ADIB & THE LAWYER


Image result for adib & the lawyer



Coba ku tatap terus mencoba
Walau hati ku tak bisa
Untuk melepaskan kamu

Simpan semua kenangan kita
Ku harap kau kan mengenang
Segala cinta tulus ku

Semua hanya untuk mu

Pergi sayang pergi kay tinggalkan aku
Biar hanya diri ku saja
Yang terus merindui mu

Takkan ada pengganti lain untukku
Yang bisa menghangatkan dingin malam-malam ku

Semua hanya untuk mu
Semua pasti buat mu

Pergi sayang pergi kau tinggalkan aku
Biarkan hanya diri ku saja
Yang terus merindui mu

Takkan ada pengganti lain untukku
Yang bisa menghangatkan dingin malam-malam ku

Aku merindu
Cinta ku oh cinta ku sayang
Aku merindu
Kembalilah sayang ku cinta ku

Pergi sayang kau pergi tinggalkan aku
Biarkan hanya diri ku saja
yang terus merindui mu

Takkan ada pengganti lain untukku
Yang bisa menghangatkan dingin malam-malam ku

Aku merindu 
Cinta ku oh cintaku sayang ku
Aku merindu
Kembalilah sayang ku cinta ku

Lagu nie masih baru kalau korang nak dengar cuba buka dekat JOOX dan search Tinggalkan Aku by Adib & The Lawyer. Actually adib nie kawan zya masa zaman sekolah rendah dulu,ahakksss zaman sekolah rendah tu zaman hingusan lagi..hihihi jom semua dengar sora dia power juga beb jom support kawan-kawan. 

This entry was posted in

2 comments:

  1. baru tahu...xpernah dengar lagu ni lagi

    ReplyDelete
  2. Singgah sekejap

    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe