WONDER CHEESE YANG SANGAT SEDAP DAN MENYELERAKAN

Image result for wonder cheese

WONDER CHEESE YANG SEDAP | Hai korang pernah tak jumpa atau makan Wonder cheese nie? Sekarang tengah jadi trend orang jual wonder cheese yang memang sedap bila makan dia tak boleh berhenti.hihihi Sambil layan cerita dekat laptop atau buat asignment sambil duk ngap ngap mengunyah wonder cheese nie. 


Wonder cheese nie dia ada rasa pedas-pedas plus rasa keju dan kerangupan kulit popia dia tu buat kita jadi ralat dan sedar-sedar dah tinggal separuh balang. Serata Penang zya cari orang yang jual dan akhirnya seorang kawan zya bagi number phone orang yang jual wonder cheese ni. Pelajar UITM yang jual dan sanggup zya memandu ke UITM semata-mata untuk mendapatkan wonder cheese yang memang super sedap. Kalau korang tak percaya korang boleh cuba dapatkan dan rasai sendiri keenakannya.hehehhe

This entry was posted in

5 comments:

  1. sedap, cheese pun banyk, kalu mengdap akk boleh hbis satu balang tau

    ReplyDelete
  2. raya tahun ni yg lepas, mak cik husna jamu wonder cheese nih.. rasanya boleh tahan laa.. tp husna tak suka sgt produk berkaitan cheese ni.. ada yg ok dan ada yg tak ok.. sng cita tak semua cheese dalam produk, boleh ngam rasa dya..

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe