HELLO KITTY THEME 2

 ASSALAMUALAIKUM
Hye korang yang nie theme HK yang kedua zya nak share kalau korang rasa tak berkenan dengan theme yang pertama zya post tu. Tengok banyak kan pilihan yang zya nak share dengan korang. Tinggal nak pilih jer mana yang korang suka. Tapi yang pasti mesti kena ada Go launcher dulu dari henset korang yer. Jom tengok kali nie theme style macam mana plak. 







Cantik tak? Theme ni nama dia Hello Kitty V3. Kalau nak dipersilakan tekan gambar download kat bawah tu ok. Jangan segan jangan malu nanti rugi.hehehe Actually zya sekarang pakai theme nie sebab nampak simple dan nice. Kalau tak tahu nak install macam mana tengok SINI. Ok la Selamat Mencuba







Bubye






0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe