HELLO KITTY THEME 3

 ASSALAMUALAIKUM
Hye kali ni zya nak share Hello kitty yang ketiga pula. Kali nie zya tak larat dah nak celoteh banyak-banyak so kita terus tengok yer theme ketiga nie macam mana plak style dia ok. Kalau berkenan terus tekan gambar yang tulis download tu sahaja ok. 


























https://www.dropbox.com/s/hprrrqnbgvnrpax/HelloKitty%2BTravel.apk


Theme yang ketiga nie nama dia Hello Kitty Travel. Dah download dan tak tahu cara nak install boleh tengok dekat SINI. Selamat Mencuba.







Bubye






0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe