Hello Kitty Themes 1

 ASSALAMUALAIKUM
Hye uollsss tengah buat apa tu..Hari ini zya nak share dengan korang themes Hello Kitty plak.Nak tak? Nak tak? Tak nak suda..hehehe sapa yang nak dipersilakan amik free jer xda charge apa pun. Zya kan baik hati sebab tu nak share dengan korang apa yang zya dapat. hahahha masuk bakul angkat sendiri nampak.hahaha Ok la jom kita tengok macam mana theme HK yang zya nak share nie. Tapi sebelum korang nak download theme nie pastikan henset korang dah download dulu go launcher dari playstore baru boleh guna. 
























Themes ni nama dia Kitty Girl go launcher. Ha tengok cantik tak? Berkenan tak? Cepat-cepat tekan gambar download kat bawah kalau dah berkenan di hati sampai tak boleh nak tido sebab pulun nak sangat dah.hihihi utaqa baq ang keluar...

https://www.dropbox.com/s/1k2mm9oge1fbkqk/KittyGirlGoLauncher.apk?m





 

Kalau korang dah download tapi tak tahu macam mana nak install boleh buka dekat SINI untuk tengok cara nak install dan apply dia. Kalau korang dah biasa guna whatsapp plus mesti tahu cara nak install dia tapi kalau dah lupa juga dipersilakan buka tutorial tu. Selamat mencuba. Dah dapat jangan lupa kongsi dengan zya ok.

Bubye








0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe