WIZARD MEMO HELLO KITTY 1

Hye korang semua kali nie zya nak bagi tutorial wizard memo untuk henset android percuma. Seriusly percuma tau korang. Rugi tak mencuba sebab selalunya apa sahaja application untuk Hello Kitty banyak kena beli dan untuk iphone saja yang sesuai. Tapi kali nie zya nak share kat korang untuk pengguna android pun boleh guna juga yer. Meh kita usha sikit macam mana wizard memo Hello Kitty nie errkkk??


Tada macam nie la wizard memo yang kita boleh guna untuk simpan note atau apa-apa sahaja dokumen jadi tak perlu nak buka buku dan cari pen nak menulis lagi dah.Lagi-lagi student macam zya nie semuanya nak cepat kadang tak sempat nak cri buku dan pen so guna henset cepat sebab mesti henset korang sentiasa dekat tangan jer kan...hehehehe Sekarang ni semuanya di hujung jari anda sahaja.Cewahhh hahahaha Ha apa lagi tunggu jom la download kat bawah nie.
 
https://www.dropbox.com/s/sgxruzpb90kl0d1/I%20Heart%20Kitty%20Wizard%20Memo.apk


Sementara tunggu download habis tu meyh usha dekat SINI cara nak guna application bila dah download.Actually cara nie macam korang guna whatsapp plus jer. So kalau korang dah tahu tak perlu tengok dah. Selamat mencuba!!! kalau dah menjadi tinggalkan komen zya pun nak tahu juga korang punya excited tu macam mana kan..Kalau ada yang tak paham jangan segan-segan tinggalkan dekat komen atau cbox sebelah tu yer.




credit to :- prettydroid

0 comments:

Post a Comment

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe