SEPARUH DARI 10 WISHLIST AKU TELAH BERJAYA MILIKI DI WEBSITE ALTHEA

by - 07:16



BERJAYA DAPATKAN 4 DARI 10 WISHLIST DI WEBSITE ALTHEA | Setiap orang ada wishlist dia sendiri lagi-lagi bila masuk ke dalam sesuatu website shopping online ni. Sama macam aku juga sebelum berakhirnya tahun 2018 aku ada hajatkan 10 produk dari website Althea dan antara 10 produk yang aku teringin sangat tu ada aku cerita di entri SINI. Produk dalam website althea ni memang murah-murah gila dan memang buat aku rambang mata siap boleh bertapa depan laptop sebab tak tahu mana satu yang nak dapatkan dulu. So dengan hasil kesabaran dan kewibawaan zya berjaya dapatkan 4 dahulu produk itu pun ada juga beberapa produk yang termasuk dalam chart walaupun tiada dalam wishlist. Hahahaha kuasa wanita shopping memang macam ini kan. Ok jom kita tengok satu persatu produk yang zya berjaya dapatkan dari website Althea ni.


Video unboxing produk dari website Althea



2.PERFECT REPAIR SERUM (70ML) - MISE-EN-SCÈNE
RM26.00


RM61.00




RM38.00


RM20.00


RM5.00

Demikian produk yang zya berjaya dapatkan dari website althea dan sekiranya korang berminat untuk dapatkan produk dari Althea boleh terus ke website dorang kerana berbaloi, murah, cepat dan pembungkusan pun terjamin sampai dengan baik serta terdapat free shipping lagi. 

Website : Althea Korea
Facebook : Althea Korea
Instagram : altheakorea



























YTHGJHGVB 














You May Also Like

1 comments

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe